Over Performance Cloud

Wat wij geloven

25 JAAR HOSTING ERVARING

10 JAAR CND ERVARING

Performance cloud is een onderdeel van TRIMM. Ons verhaal begon 25 jaar geleden toen TRIMM startte met pionieren op het internet, inclusief het aanbieden van haar eigen dedicated hosting oplossingen. De industrie ontwikkelde zich door de jaren heen, en TRIMM breidt haar kennis uit met het aanbieden van cloud en performance oplossingen: Performance cloud. 

Dit is wat we doen

Wij versnellen en beschermen web gehoste oplossingen. Onze ervaring is gebaseerd op 10 jaar ervaring in Cloud Performance. Samen met onze waardevolle partners Akamai, Microsoft Azure, Amazon Web Services en Virtuozzo Application Platform, leveren wij oplossingen voor onze nationale en internationale klanten zoals Signify, Nexperia, Dorel en Grolsch.

Wij hebben een breed scala aan diensten ontwikkeld om aan uw zakelijke doelstellingen te voldoen. Dit alles doen wij op basis van uw behoeften en wensen. Ontzorgen en continuïteit zijn onze grootste pijlers als het gaat om service en support.

Ons Team

Ons Performance Cloud team bestaat uit cloud engineers en security expert. Het team is gevestigd in Enschede (Nederland). Zij worden ondersteund door de (devops) engineers van TRIMM. Op deze manier wordt expert kennis van web acceleratie, web security en web applicaties gecombineerd binnen één bedrijf.

Neem contact op met Bas Greevink of Marc Woesthuis om meer te weten te komen over onze mogelijkheden.

Bas Greevink - Head of Performance Cloud
Marc Woesthuis - CEO TRIMM / Performance Cloud

Neem contact op